اخبار دنیای دیجیتال

بررسی آخرید فن آوری ها و اخبار دنیای دیجیتال گوشی موبایل، پرینتر، تبلت، دوربین دیجیتال و ...

اخبار دنیای دیجیتال

بررسی آخرید فن آوری ها و اخبار دنیای دیجیتال گوشی موبایل، پرینتر، تبلت، دوربین دیجیتال و ...

بررسی آخرید فن آوری ها و اخبار دنیای دیجیتال گوشی موبایل، پرینتر، تبلت، دوربین دیجیتال و ...

۵ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 SM-T231 Tablet  تبلت سامسونگ مدل Galaxy Tab 4 7.0 SM-T231




طراحی و ساخت

درست مانند سایر تبلت های سامسونگ، این تبلت هم بدنه ای پلاستیکی دارد. ظاهرا این قضیه برای سامسونگ به یک سنت تبدیل شده است. گویا این شرکت هیچ واهمه ای از پلاستیکی خوانده شدن محصولاتش ندارد! سامسونگ بدنه همه تبلت هایش را چه بالارده، چه پایین رده و چه میان رده از پلاستیک می‌سازد. اما اگر بخواهیم منصفانه نظر بدهیم باید بگوییم که بدنه تبلت های این شرکت با وجود پلاستیکی بودن کیفیت خوبی دارند و از بسیاری از تبلت های بازار خوش ساخت تر هستند و حقیقتا  از ظرافت منحصر به فردی برخوردارند.






حاشیه دور تبلت توسط نواری باریک به رنگ کروم در برگرفته شده است. بخش پشتی هم به مانند اغلب محصولات جدید این شرکت، ظاهری چرم گونه دارد. از دید ما انتخاب این ساختار ظاهرا چرمی توسط سامسونگ بسیار به جا بوده است، به طوری که با در دست گرفتن تبلت ها و تلفن‌های هوشمند جدید این شرکت حس داشتن یک محصول رده بالا و خوش کیفیت به شما دست خواهد داد. البته دقت داشته باشید که سامسونگ در گلکسی تب 4، دوخت‌های ساختگی روی حاشیه های بافت چرم گونه پشت دستگاه را حذف کرده است.
بخش جلویی تبلت هم از شیشه پوشیده شده است. باید بدانید که در نمایشگر گلکسی تب 4 از شیشه های ضد خش گوریلا گلس خبری نیست. با این حال تجربه کار با این نمایشگر و لمس آن بسیار لذت بخش است و شما کوچک‌ترین مشکلی با آن نخواهید داشت.
ابعاد و وزن گلکسی تب 4 مدل 7 اینچی نسبت به گلکسی تب 3 مدل 7 اینچی کمی کاهش پیدا کرده است. تبلت مورد نظر ما ابعادی معادل 9 × 107.9 × 186.9 میلی متر و وزنی برابر با 276 گرم دارد. این مشخصات برای یک تبلت 7 اینچی بسیار مناسب است.



حال بیایید با هم به اجزای روی بدنه گلکسی تب 4 مدل 7 اینچی نگاهی بیاندازیم. با قرار دادن تبلت در حالت عمودی، دکمه کم و زیاد کردن صدا و پاور را بر روی لبه سمت راست و متمایل به بالا خواهید دید. شیار microSD و شیار سیمکارت هم بر روی همان لبه و متمایل به پایین تعبیه گردیده و توسط یک درپوش پلاستیکی پوشانده شده اند. سامسونگ لبه بالایی را برای جک 3.5 میلیمتری هدفون و لبه پایینی را برای درگاه Micro USB در نظر گرفته.
در مجموع تبلت گلکسی تب 4 را دستگاهی خوش‌دست ارزیابی می‌کنیم. این تبلت به خوبی در دستان شما می‌نشیند و تا حد زیادی انتظارات شما را برآورده می‌کند.

نمایشگر

گلکسی تب 4 مدل 8 اینچی به نمایشگری با رزولوشن 800 × 1280  پیکسل مجهز است. این رزولوشن برای نمایشگر 7 اینچی این تبلت، تراکم پیکسلی 216ppi را به همراه دارد. شاید از سامسونگ در این زمینه انتظار بیشتری می‌رفت. این رزولوشن برای یکی دو سال پیش خیلی خوب و ایده آل بود. اما در حالی که رقبا روز به روز به دقت صفحه نمایش‌های خود اضافه می‌کنند، انتخاب چنین رزولوشنی برای یکی از پرفروش‌ترین سری‌های تبلت های سامسونگ کمی عجیب به نظر می‌رسد. با این حال، با توجه به 7 اینچی بودن تبلت، رزولوشن نسبتا پایین صفحه نمایش، آن چنان به چشم نخواهد آمد. روشنایی نمایشگر این تبلت بسیار خوب است و رنگ‌های نمایش داده شده در آن زنده و طبیعی هستند. کنتراست تصاویر و زاویه دید نمایشگر هم بسیار رضایت بخش است. در یک کلام، نمایشگر گلکسی تب 4 با این که رزولوشن بالایی ندارد، به خاطر سایر ویژگی‌های خوبش نمره قبولی را از ما می‌گیرد.

سخت افزار

اما می‌رسیم به مشخصات سخت افزاری این تبلت. پردازشگر 4 هسته ای گلکسی تب 4 با فرکانس کاری 1.2 گیگاهرتز بر روی چیپست اسنپدراگون 400 شرکت کوآلکام قرار گرفته است. پردازش گرافیکی این تبلت هم بر عهده Adreno 305 است. از دیگر مشخصات فنی این دستگاه می‌توان به 1.5 گیگابایت رم و 8 گیگابایت حافظه داخلی اشاره کرد. سامسونگ همچون همیشه، امکان افزایش حافظه دستگاه را از طریق شیار کارت microSD فراهم آورده است.
این مشخصه‌ها برای یک تبلت میان رده، کاملا مناسب به نظر می‌رسند. وبگردی در اینترنت، اجرای اپلیکیشن ها و بازی‌های متداول و تماشای فیلم به بهترین شکل ممکن در این تبلت صورت خواهد گرفت. اما انتظار اجرای بدون مکث سنگین‌ترین بازی‌ها و اپلیکیشن ها را از این تبلت نداشته باشید. با این حال با قاطعیت می‌توان گفت که تا این لحظه این سری از تبلت های سامسونگ، از قدرتمندترین میان رده های بازار به حساب می‌آیند.
در ضمن در مدل3G  به لطف وجود شیار سیمکارت کاربران می‌توانند علاوه بر استفاده از شبکه های پرسرعت اینترنت، از قابلیت مکالمه نیز بهره ببرند.

نرم افزار

از بُعد نرم افزاری، سامسونگ، سیستم عامل اندروید 4.4.2 کیت کت را با رابط کاربری اختصاصی خود یعنی TouchWiz همراه کرده و از این طریق مُهر خود را بر روی این سری از محصولات درج نموده. البته توجه داشته باشید که رابط کاربری به کار رفته در این سری از تبلت های سامسونگ آن قدرها هم از اندروید خالص گوگل فاصله نگرفته است. سامسونگ در محصولات رده بالای خود نظیر گلکسی نوت پرو 12.2 از مشخصه های گرافیکی اختصاصی‌تر و پیچیده تری استفاده می‌کند. اما در گلکسی تب 4 با رابط کاربری ساده تر و کاربردی‌تری روبرو هستیم.



 ویژگی چند پنجره ای هم به بهترین شکل ممکن در این سری از تبلت ها کار می‌کند. باز کردن چندین پنجره در صفحه نمایش نسبتا کوچک تلفن‌های هوشمند ممکن است برای بسیاری کم اهمیت باشد. اما تبلت ها داستان دیگری دارند. تاکنون شرکت‌های زیادی به پیاده سازی قابلیت چند پنجره ای در رابط کاربری تبلت های خود روی آورده‌اند. اما باید اذعان کرد که تا این لحظه، شرکت سامسونگ در این زمینه از همه موفق‌تر عمل کرده است. علاوه بر اپلیکیشن های متداول سامسونگ نظیر Memo و World Clock، اکثریت اپلیکیشن های گوگل مانند Google Drive و Chrome در این دستگاه به طور پیش‌فرض نصب شده‌اند.
لازم به ذکر است که رابط کاربری TouchWiz در کنار سیستم عامل اندروید به بهترین شکل ممکن کار می‌کند و همان‌طور که در بخش سخت افزار گفته شد، شما در هنگام کار با نرم افزار این تبلت به مشکل خاصی برخورد نخواهید کرد.


باتری

در این تبلت یک باتری 4000 میلی آمپر-ساعتی تعبیه شده است که می‌تواند در کاربری عادی بین 10 تا 12 ساعت دستگاه شما را سر پا نگاه دارد. این میزان شارژدهی برای یک تبلت میان رده عالی به نظر می‌رسد. به علاوه این که باتری این تبلت قادر است شارژ لازم برای پخش مداوم 190 ساعت موسیقی را تامین کند.

  


دوربین

سامسونگ در گلکسی تب 4، یک دوربین 3.15 مگاپیکسلی در پشت و یک دوربین 1.3 مگاپیکسلی در جلوی دستگاه تعبیه کرده است. این روزها شرکت کره ای سامسونگ علاقه زیادی به عدد مگاپیکسل از خود نشان داده و بر روی تبلت های رده بالای خود نظیر گلکسی نوت پروها، دوربین‌های خوبی کار گذاشته است. اما گویا این شرکت تصمیم گرفته دوربین‌های سری گلکسی تب را همچنان در حالت حداقلی نگه دارد. تصاویر ثبت شده توسط دوربین اصلی این تبلت در حد متوسط هستند. در شرایط نوری نامناسب، ضعف این دوربین بیشتر مشخص خواهد شد. اما توجه داشته باشید که دوربین (خصوصا دوربین پشتی) برای تبلت ها آن قدرها ضروری نیست ولی با این حال بودنش بهتر از نبودنش است. توسط همین دوربین 3 مگاپیکسلی شما قادر خواهید بود لحظات بیادماندنی زندگی خود را ثبت کنید و یا در مواقع اضطراری از آن برای گرفتن عکس از محیط پیرامون یا اسناد استفاده نمایید. لازم به ذکر است که شما به کمک این دوربین می‌توانید با کیفیت HD فیلم‌برداری کنید. دوربین جلویی یا همان وبکم نیز در مکالمات ویدیویی به مدد شما می‌آید.

جمع بندی

شاید گلکسی تب 4 نسبت به نسل قبلی تبلت های میان رده سامسونگ جهش قابل توجهی نداشته باشد، اما نمی‌توان منکر تکامل تدریجی این سری از محصولات سامسونگ شد. این نسل از گلکسی تب، طراحی به روزتری دارد. تبلت های سری گلکسی تب 4 تجربه کار با یک دستگاه اندرویدی خوش ساخت و کامل را در اختیار شما قرار می‌دهند.



گلسی تب 4 تبلتی است که نیازهای اکثریت کاربران را برآورده می‌کند. با این وجود، صفحه نمایش و دوربین اصلی این تبلت ها با ایده آل فاصله نسبتا زیادی دارند. در واقع همین تفاوت‌هاست که باعث گردیده متخصصان، گلکسی تب‌های سامسونگ را به عنوان محصولاتی میان رده به حساب بیاورند. اگر به دنبال نمایشگر، پردازشگر و دوربین‌های بهتر هستید، پیشنهاد می‌کنیم نیم نگاهی به گلکسی نوت 8، گلکسی تب پرو 8.4 و سری گلکسی تب S داشته باشید. آیپد مینی، نکسوس 7 مدل 2013 و هوآوی مدیا پد اکس 1 از دیگر گزینه های مناسب برای شما هستند.
  • دیجی کاتالوگ
  • ۰
  • ۰

Samsung Galaxy Tab E 9.6 3G SM-T561 Tablet  تبلت سامسونگ گلکسی تب ای 9.6 اینچی مدل SM-T561

خوش‌ساخت همچون گلکسی تب A

زبان طراحی گلکسی تب E کم‌وبیش مشابه دیگر تبلت میان‌رده‌ی سامسونگ است. این تبلت همچون تب A از طراحی یکپارچه با بدنه‌ی پلی‌کربنات بهره می‌برد. بدنه‌ی آن به‌صورت مات است و اثر انگشت و چربی زیادی بر آن به‌جای نمی‌ماند. اما تنها تفاوت بدنه‌ی این تبلت با تب A به بافت‌های برجسته‌ی قاب پشت آن مربوط می‌شود. استفاده از این نوع جنس بدنه در تب E سبب شده دستگاه اصطکاک زیادی با دستان کاربر داشته باشد؛ اما اندکی از مرغوبیت و زیبایی محصول کم کرده است. با تمام این حرف‌ها باید بگوییم که جنس بدنه‌ی تب A به دلیل سادگی بیشتر، زیباتر به نظر می‌رسد.






سامسونگ در طراحی تبلت‌های باریک و ظریف به تبحر خاصی رسیده است. نمونه‌ی بارز این ادعا می‌تواند تبلت‌های خانواده‌ی سری S این سازنده باشد. هم‌اکنون، گلکسی تب S2 تنها با داشتن 5.6 میلی‌متر ضخامت، عنوان باریک‌ترین تبلت 8 و 9.7 اینچی را یدک می‌کشد. حال سامسونگ تصمیم گرفته تا این هنر خود را در محصولات میان‌رده‌اش هم به کار ببندد. گلکسی تب E مانند تب A طراحی ظریف و باریکی دارد. این محصول 8.5 میلی‌متر ضخامت دارد و از بسیاری از هم‌رده‌های خود باریک‌تر است.








همچنین این تبلت 241.9 میلی‌متر طول و 149.5 میلی‌متر عرض دارد. با در دست گرفتن این دستگاه متوجه خواهید شد که عرض آن کمی زیاد است؛ ازاین‌رو کار کردن با آن با یک‌دست، به‌راحتی صورت نمی‌گیرد. البته این عامل ارتباط مستقیمی به بزرگی دستان شما خواهد داشت. گلکسی تب E را نه می‌توان به‌عنوان سبک‌ترین و نه می‌توان به‌عنوان سنگین‌ترین تبلت میان‌رده‌ی 10 اینچی معرفی کرد. این تبلت با وزن 495 گرم یکی از تبلت‌های متعادل بازار در زمینه‌ی وزن به‌حساب می‌آید؛ البته ممکن است جنبه‌ی سنگینی این محصول بیشتر حس شود.








انتظار می‌رفت با ابعاد بزرگی که سامسونگ برای این تبلت اختیار کرده، تب E به‌صورت افقی (لنداسکیپ) طراحی شود؛ اما محل قرارگیری لنز دوربین و موقعیت کلیدهای این تبلت نشان می‌دهند که گلکسی تب E درست مانند گلکسی تب A نسخه‌ی 9.7 اینچی و تب S2 نسخه‌ی 9.7 اینچی، عمودی است. شاید بتوان گفت محبوبیت بیش‌ازحد طراحی عمودی آیپدها، سبب شده تا سامسونگ هم از این نوع طراحی در تبلت‌های سال 2015 خود استفاده کند. گلکسی تب E در سه انتخاب سفید، مشکی و قهوه‌ای پیش روی کاربران قرار خواهد گرفت. حاشیه‌ی نمایشگر این سه مدل، دقیقا همرنگ قاب پشتی آن است.










پایین‌تر از سطح انتظار

گلکسی تب E به یک نمایشگر بزرگ 9.6 اینچی با نسبت تصویر 16 به 10 مجهز است. با توجه به نسبت تصویری که نمایشگر این تبلت دارد، می‌توان آن را برای تماشای فیلم ایده‌آل دانست. البته لازمه‌ی لذت بردن از تماشای فیلم در تبلت، کیفیت مناسب نمایشگر است. متاسفانه سامسونگ در نمایشگر این تبلت، دقت ‌تصویر خیره‌کننده‌ای به کار نبرده است. نمایشگر تب E دارای رزولوشن 800 × 1280 پیکسل است. این دقت تصویر، تراکم پیکسلی پایین 157 پیکسل بر اینچ را برای این محصول به همراه دارد؛ ازاین‌رو تصاویر این تبلت به شفافیت تبلت‌های بالارده‌ی سامسونگ نخواهد بود. گلکسی تب E برخلاف اکثر تبلت‌های هم‌رده‌ی خود از فناوری IPS بهره‌ای نمی‌برد. صفحه‌نمایش این دستگاه از خانواده‌ی TFT LCD هاست؛ بنابراین باید انتظارات خود را در مورد عملکرد نمایشگر این تبلت، در زوایای دید مختلف تعدیل کنید.


«این تبلت در زوایای دید مختلف، عملکرد فوق‌العاده‌ای ندارد.»


کیفیت رنگ‌های نمایشگر این تبلت در مقایسه با نمایشگرهای سوپرامولد، از اشباع کمتری برخوردار است. همچنین رنگ‌ها اندکی بی‌روح هستند و جذابیت کمتری دارند.
نمایشگر این تبلت از قلم S Pen سامسونگ پشتیبانی نمی‌کند؛ اما این موضوع، هرگز به معنای استفاده‌ نکردن کاربران از قلم‌های نوری با نمایشگر این تبلت نیست. علاوه بر این، جای خالی حسگر سنجش نور محیط، در این تبلت شدیدا احساس می‌شود. اگر سامسونگ از این سنسور در تب E استفاده می‌کرد، کاربران می‌توانستند انتخاب کنند تا دستگاه به‌طور خودکار نور نمایشگر را تنظیم کند؛ اما سامسونگ از به کار بردن این ویژگی در این تبلت دریغ کرد. مانند اکثر تبلت‌های میان‌رده، قابلیت تشخیص 5 لمس هم‌زمان هم در نمایشگر تب E وجود دارد. این ویژگی در استفاده‌های روزمره چندان به کمک کاربر نخواهد آمد؛ اما می‌تواند در انجام برخی بازی‌ها که به لمس چند قسمت صفحه‌نمایش نیاز دارد، مفید باشد.


مناسب برای کاربری‌های روزانه

سخت‌افزار به کار رفته در این تبلت نشان می‌دهد که تب E محصولی میان‌رده و با قدرت سخت‌افزاری نسبتا ضعیف است؛ ازاین‌رو باید انتظارتان را از این محصول تعدیل کنید. تب E به یک پردازنده‌ی چهار هسته‌ای با حداکثر سرعت 1.3 گیگاهرتز مجهز است. علاوه بر این، یک رم 1.5 گیگابایتی این پردازنده را همراهی می‌کند تا کاربران در اجرای چند برنامه به‌طور هم‌زمان به مشکل خاصی برنخورند. سامسونگ از این مقدار رم در تبلت گلکسی تب E نهایت استفاده را کرده است. این تبلت برخلاف حافظه‌ی رم نسبتا کمی که دارد، از قابلیت مالتی‌تسکینگ بهره می‌برد. این ویژگی به‌صورت قابل‌قبولی در این تبلت اجرا می‌شود.


نتایج بنچ‌مارک‌های تب E نشان می‌دهند که این محصول جز در کاربری‌های روزانه، کاربرد دیگری ندارد. این تبلت در بنچ‌مارک AnTuTu نتیجه‌ی 17688 را کسب کرد که نشان از عملکرد مشابه آن با هم‌رده‌های خود دارد. در استفاده‌ی چند روزه‌ از این تبلت، گلکسی تب E عملکرد ضعیف و ناامیدکننده‌ای نداشت و به‌راحتی توانست از پس اجرای برنامه‌های روتین اندروید برآید.






اما ضعیف‌ترین بخش سخت‌افزار این تبلت به میزان حافظه‌ی داخلی آن مربوط می‌شود. تب E دارای هشت گیگابایت حافظه‌ی داخلی است و از این مقدار تنها 4.98 گیگابایت در اختیار کاربر قرار می‌گیرد؛ ازاین‌رو ممکن است کاربران خود را در نصب و اجرای برنامه‌های مختلف محدود کنند. البته فراموش نکنید که امکان افزایش حافظه‌ی این دستگاه به‌وسیله‌ی کارت microSD وجود دارد. به‌وسیله‌ی این کارت، کاربران می‌توانند تا 128 گیگابایت دیگر بر حافظه‌ی این تبلت بیفزایند.









در دنیای امروز یکی از مهم‌ترین نیازها و دغدغه‌های کاربران گوشی‌ها و تبلت‌ها، اینترنت پرسرعت است. این روزها با گسترده‌تر شدن اینترنت 4G در سطح کشور، کاربران به استفاده از دستگاه‌هایی که از شبکه‌ی 4G پشتیبانی می‌کنند، علاقه‌ی زیادی نشان داده‌اند؛ اما گلکسی تب E تبلت میان‌رده‌ای است که از این شبکه‌ی اینترنت پرسرعت پشتیبانی نمی‌کند. تب E به یک شیار سیم‌کارت (میکرو سیم) مجهز شده که به‌وسیله‌ی آن می‌توان به برقراری تماس تلفتی و مرورگری ‌وب در شبکه‌ی 3G پرداخت.
از مهم‌ترین راه‌های ارتباطی این تبلت می‌توان به GPS و بلوتوث نسخه‌ی 4.0 اشاره کرد. گلکسی تب E به یک باتری 5000 میلی‌آمپرساعتی مجهز شده که کاربر قادر به جدا کردن آن نیست. شارژدهی این تبلت به‌عنوان یک محصول میان‌رده، قابل‌قبول ارزیابی می‌شود. با یک‌بار شارژ کامل این تبلت، می‌توان به 8 ساعت وب‌گردی در شبکه‌ی WiFi پرداخت.









مالتی‌تسکینگ در نمایشگر بزرگ

بعد از حافظه‌ی داخلی کم این تبلت، نسخه‌ی قدیمی اندروید درنظرگرفته‌شده برای تب E ما را ناامید کرد. در حقیقت انتظار می‌رفت با توجه به سابقه‌ی همکاری خوبی که سامسونگ و گوگل دارند، این شرکت کره‌ای در تبلت سال 2015 خود از اندروید لالی پاپ (5.0) استفاده کند؛ اما در کمال تعجب، سامسونگ در تب E، از اندروید 4.4.4 (موسوم به کیت کت) به همراه رابط‌کاربری قدیمی تاچ ویز استفاده کرد؛ ازاین‌رو این تبلت از نظر سیستم‌عاملی، هیچ شباهتی به تبلت‌های پرچم‌دار این شرکت در سال 2015 ندارد. البته انتظار می‌رود به‌زودی گلکسی تب E جدیدترین نسخه‌ی سیستم‌عامل اندروید موجود را دریافت کند.




یکی از ویژگی‌هایی که تب E را از سایر تبلت‌های میان‌رده‌ی بازار متمایز می‌کند، قابلیت مالتی‌تسکینگ است. بسیاری از برنامه‌های از پیش نصب‌شده و برنامه‌های سوم شخص اندروید هم از این ویژگی پشتیبانی می‌کنند. در این تبلت، اجرای دو برنامه به‌صورت هم‌زمان، به‌راحتی صورت می‌گیرد و کندی خاصی به چشم نمی‌خورد.

«یکی از مهم‌ترین برتری‌های تب E نسبت به تبلت‌های میان‌رده‌ی بازار، قابلیت مالتی‌تسکینگ است.»


سامسونگ به‌طور پیش‌فرض، چند برنامه‌ی مفید در این تبلت به‌کاربرده که از این میان، می‌توان به برنامه‌ی آفیس اشاره کرد. البته این برنامه برای ثمربخشی بیشتر به ابزاری مانند کیبورد نیاز دارد که تب E از این ویژگی محروم است.


متاسفانه، از ویژگی‌های جذاب سامسونگ در این تبلت میان‌رده خبری نیست. قابلیت S Voice یا همان دستیار صوتی سامسونگ در تب E وجود ندارند و کاربران باید به همان دستیار صوتی گوگل قناعت کنند. گفتنی است که Google Now به‌مراتب کامل‌تر، سریع‌تر و هوشمندتر از S Voice است؛ ازاین‌رو نباید از نبود دستیار صوتی سامسونگ در تب E چندان ناراحت بود.




باید گفت که گلکسی تب E در بخش دوربین هرگز شما را شگفت‌زده نخواهد کرد. این تبلت با دوربین‌های 5 و 2 مگاپیکلسلی خود تنها می‌تواند در شرایط نوری ایده‌آل، عکس‌های راضی‌کننده‌ای بگیرد؛ اما این دوربین‌ها هرگز در شرایط نوری ضعیف، عملکرد خوبی از خود برجای نمی‌گذارند.










کهکشان کم‌فروغ

گلکسی تب E یک تبلت میان‌رده برای کاربری‌های عمومی است. این تبلت با داشتن نمایشگر بزرگ، ضخامت کم بدنه و قابلیت مالتی‌تسکینگ می‌تواند تجربه‌ی خوبی، برای کاربران به همراه داشته باشد. همچنین وجود قابلیت مکالمه و پشتیبانی از شبکه‌ی 3G می‌تواند بر محبوبیت این تبلت ‌به‌صرفه بیفزاید. البته تب E دارای مشکلات و کمبودهایی است که سبب می‌شود کاربران نگاهی جدی به این محصول نداشته باشند. مهم‌ترین عیب این تبلت مربوط به نسخه‌ی قدیمی اندروید و حافظه‌ی داخلی کم آن است. همچنین می‌توان بر کیفیت و دقت ‌تصویر پایین نمایشگر این محصول خرده گرفت؛ چرا که در این محدوده‌ی قیمتی، محصولاتی با نمایشگر بهتر از تب E وجود دارند.
از مهم‌ترین رقبای گلکسی تب E در بازار می‌توان به تبلت‌های ایسوس زن‌پد8 مدل Z380KL، لنوو تب S8 و لنوو یوگا تبلت 2 نسخه‌ی 8 اینچی اشاره کرد. باید گفت که محصولات این دو سازنده‌ی چینی و تایوانی، از کیفیت بهتر و امکانات سخت‌افزاری بیشتری در مقایسه با این تبلت سامسونگ برخوردارند؛ اما در عوض، تبلت تب E سامسونگ می‌تواند با امکانات نرم‌افزاری بیشتر و نمایشگر بزرگ‌تر، بیشتر موردتوجه قرار بگیرد.
  • دیجی کاتالوگ
  • ۰
  • ۰

سامسونگ نوت‌بوک تبدیل‌پذیر ۷ اسپین را معرفی کرد

تقریبا از همان زمانی که تبلت‌ها به بازار آمدند بعضی از شرکت‌ها مثل ایسوس و ایسر به دنبال ایده‌ی عجیب تبدیل کردن نوت‌بوک به تبلت رفتند. ایده‌ی تبلت‌ها یا نوت‌ بوک‌های هیبریدی از بین نرفته و اتفاقا قوی‌تر هم شده است. حالا سامسونگ مدل جدیدی از نوت‌بوک‌های تبدیل‌پذیر خود به نام «۷ اسپین» (۷Spin) را معرفی کرده. نمایشگر این نوت بوک می‌تواند به صورت بالعکس، کاملا روی صفحه‌کلید بچرخد و دستگاه تبدیل به تبلت شود.

ایده‌ی سامسونگ اصلا جدید نیست و سال‌ها پیش آن را روی لپ‌تاپ‌های اچ‌پی تاچ‌اسمارت سری TX دیده بودیم. ولی به هر صورت ۷ اسپین خیلی ظریف، خوش ساخت و با کیفیت است. این نوت بوک تبدیل‌پذیر در دو مدل ۱۳٫۳ اینچی و ۱۵٫۶ اینچی با نمایشگرهای لمسی ۱۰۸۰p ساخته شده است. مدل کوچکتر از پردازنده‌ی Core i5 و گرافیک آن‌بورد بهره می‌برد. مدل بزرگتر پردازنده‌ی Core i7 و کارت گرافیکی انویدیا ۹۴۰MX دارد.

همه‌ی مدل‌های آن دارای پورت HDMI، پورت USB-C و سه پورت USB-A هستند. این درحالیست که مدل ۱۵٫۶ اینچی پورت اترنت هم دارد. مدل ۱۳٫۳ اینچی دارای ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم است ولی مدل ۱۵٫۶ اینچی آپشن‌های ۱۲ گیگابایت و ۱۶ گیگابایت هم دارد. در ضمن می‌توانید از آپشن‌ حافظه‌ی ۱۲۸ گیگابایت SSD یا هارد دیسک یک ترابایتی هم انتخاب کنید.

از جمله ویژگی‌های این نوت بوک که سامسونگ رویش تبلیغ می‌کند، قابلیت شارژ شدن سریع است. ظاهرا که با ۲۰ دقیقه شارژ کردن، باتری آن می‌تواند برای ۲ ساعت شارژ بدهد. این نوت بوک یک حالتی به نام Video HDR هم دارد که وقتی نوت بوک را روی آن می‌گذارید، کیفیت تصویر افزایش می‌یابد. قیمت پایه‌ی این نوت بوک ۷۹۹ دلار خواهد بود. در ادامه عکس‌های این نوت بوک تبدیل‌پذیر را ببینید.

samsung-convertible2 samsung-convertible3 samsung-convertible4

  • دیجی کاتالوگ
  • ۰
  • ۰

شیائومی گوشی Redmi 3s

وقتی شرکت میزو گزینه‌ای مثل میزو m3s را روی میز می‌گذارد، شیائومی برندی نیست که در این رقابت کوتاه بیاید! این شرکت چینی این‌بار مدل ارتقایافته‌ای از گوشی هوشمند شیائومی Redmi 3 را به‌طور رسمی معرفی کرد که با نام Redmi 3s و این‌بار با قابلیت‌های جدید معرفی‌شده، حتی بیش‌تر از مدل قبلی با قیمت پایینش خودنمایی می‌کند.

در این مدل جدید یک حسگر اثر انگشت در پشت گوشی تعبیه شده و داخل گوشی هم تغییرات روبه‌جلویی صورت گرفته است.

Redmi 3s با یک نمایشگر ۵ اینچی با دقت تصویر ۷۲۰p آمده است که نه‌تنها در اندازه‌ی این نمایشگر بلکه به‌طور کلی در ابعاد بدنه (۸.۵ × ۶۹.۶ × ۱۳۹.۳ میلی‌متر) و وزن ۱۴۴ گرمی اش هم با مدل قبلی برابری می‌کند. اما در این مدل جدید یک حسگر اثر انگشت در پشت گوشی تعبیه شده و داخل گوشی هم تغییرات روبه‌جلویی صورت گرفته است. این دستگاه از تراشه‌ی هشت‌هسته‌ای اسنپ‌دراگون ۴۳۰ استفاده می‌کند که اگرچه چندان قدرتمند نیست اما به‌هرحال از اسنپ‌دراگون ۶۱۶ در مدل قبلی بهتر است.

Redmi1

تنظیمات دوربین هم در این گوشی درست مثل Redmi 3 است: دوربین پشت ۱۳ مگاپیکسلی با فاصله کانونی f/2.0 و فلش LED و فوکوس خودکار مجهز به فناوری تشخیص فاز و همچنین دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی با فاصله کانونی f/2.2.

شیائومی Redmi 3s هم از باتری ۴۱۰۰ میلی‌آمپری قدرت می‌گیرد و از اتصالاتی همچون وایفای، ۴G LTE و بلوتوث ۴.۱ پشتیبانی می‌کند.

این گوشی در دو نسخه‌ی متفاوت در میزان حافظه‌ پیشنهاد شده است. یکی از این مدل‌ها با رم ۲ گیگابایتی و حافظه‌داخلی ۱۶ گیگابایتی تنها با قیمتی معادل ۱۰۶ دلار در بازار چین عرضه شده و مدل قدرتمندتر با ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه‌داخلی در این بازار حدود ۱۳۶ دلار قیمت دارد. رنگ‌های Redmi 3s شامل خاکستری تیره، نقره‌ای و طلایی است.

Redmi2

هنوز درباره‌ی این‌که آیا این گوشی در بازار جهانی هم عرضه می‌شود یا خیر حرفی گفته نشده اما مسلما در بازار جهانی قیمت این گوشی اندکی گران‌تر خواهد بود.

  • دیجی کاتالوگ
  • ۰
  • ۰

دوست دارید دوچرخه‌ی برقی ۱٫۵ میلیون تومانی شیائومی را داشته باشید؟

شیائومی خیلی دوست دارد بگوید که فقط یک تولید کننده‌ی گوشی هوشمند نیست. آن‌ها می‌خواهند خودشان را به عنوان شرکتی که در حوزه‌های مختلف فناوری فعالیت می‌کند، معرفی کنند. در چند سال گذشته شیائومی چیزهای جالبی مثل تصفیه‌کننده‌ی هوا، گجت‌های پوشیدنی، پلوپز و حتی‌ کتری‌هایی ساخته که همه‌شان به نوعی هوشمند بودند و به اینترنت وصل می‌شدند. اکنون جدیدترین چیزی که آن‌ها ساخته‌اند یک دوچرخه‌ی برقی به نام QiCycle است.

دوچرخه‌ی شیائومی واقعا جالب است و آدم دلش می‌خواهد آن را داشته باشد. این دوچرخه حدود ۴۵۵ دلار قیمت دارد و به طور کامل جمع می‌شود. یعنی وقتی از خانه راه افتادید و به سر کار رسیدید، می‌توانید آن را تا کنید و به دفتر کارتان ببرید. این دوچرخه یک موتور الکتریکی دارد که به شما در راندن دوچرخه کمک می‌کند. یعنی آخرش باید پدال بزنید ولی به لطف موتور الکتریکی لازم نیست زیاد زور بزنید چون که با یک بار شارژ کامل باتری، موتور الکتریکی تا ۴۵ کیلومتر در پدال زدن به شما کمک می‌کند. این دوچرخه‌ی ۱۴٫۵ کیلوگرمی دارای یک جعبه‌ی دنده‌ی سه سرعته است و چراغ جلو و چراغ عقب هم دارد.

به جز این، روی دسته‌ی دوچرخه یک نمایشگر کوچک نصب شده که اطلاعاتی مثل سرعت، مسافت طی شده و شارژ باتری را نمایش می‌دهد. یک اپلیکیشن گوشی هوشمند هم برای آن وجود دارد که می‌توانید اطلاعات مختلفی مثل همان مکان، سرعت، مسافت، کالری سوزانده شده و غیره را ببینید. ارتباط گوشی با دوچرخه از طریق بلوتوث برقرار می‌شود. عکس‌های این دوچرخه را در ادامه ببینید.

Xiaomi2 Xiaomi3 Xiaomi4 Xiaomi5 Xiaomi6

منبع:
  • دیجی کاتالوگ